Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>AT=Орлова Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
1. |
Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Електронний ресурс] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9 Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обгрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв'язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й одержання готового продукту високої якості.
|
|
|